Qənd və şəkər tozu istehsalı 20 faizə yaxın azalıb

Əvvəlki ilin yanvar-aprel ayları ilə müqayisədə bu il tütün məmulatlarının istehsalında 49,0 faiz azalma, qida məhsullarının istehsalında 3,7 faiz, içki istehsalında isə 39,4 faiz artım müşahidə olunub.

 

Dövlət Statistika Komitəsindən  bildirilib ki, pendir və kəsmik istehsalı 3,9 faiz, qaymaq və xama istehsalı 1,5 faiz, kolbasa məmulatlarının istehsalı 2,1 dəfə, marqarin istehsalı 14,7 faiz, duru bitki yağlarının istehsalı 13,2 faiz, cem və marmeladların istehsalı 2,9 faiz, alkoqolsuz içkilərin istehsalı 31,5 faiz, pivə istehsalı 33,7 faiz artıb, bununla yanaşı qənd və şəkər tozu istehsalı 19,7 faiz azalıb.

18 May 2017, 18:15   
REKLAM
DİGƏR XƏBƏRLƏR
Copyright © 2012-2017 Marja-Biznes və Maliyyə Xəbərləri Agentliyi. Saytdakı materialların istifadəsi zamanı istinad edilməsi mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə hiperlink vasitəsi ilə istinad verilməlidir. Əlaqə: (+99412)437-84-44,(+99470)231-45-70, (+99450)309-44-14, [email protected]

İqtisadiyyat ilə bağlı ən son xəbərləri rəsmi Facebook səhifəmizdən də izləyin