Qənd və şəkər tozu istehsalı 20 faizə yaxın azalıb
Əvvəlki ilin yanvar-aprel ayları ilə müqayisədə bu il tütün məmulatlarının istehsalında 49,0 faiz azalma, qida məhsullarının istehsalında 3,7 faiz, içki istehsalında isə 39,4 faiz artım müşahidə olunub.
Dövlət Statistika Komitəsindən bildirilib ki, pendir və kəsmik istehsalı 3,9 faiz, qaymaq və xama istehsalı 1,5 faiz, kolbasa məmulatlarının istehsalı 2,1 dəfə, marqarin istehsalı 14,7 faiz, duru bitki yağlarının istehsalı 13,2 faiz, cem və marmeladların istehsalı 2,9 faiz, alkoqolsuz içkilərin istehsalı 31,5 faiz, pivə istehsalı 33,7 faiz artıb, bununla yanaşı qənd və şəkər tozu istehsalı 19,7 faiz azalıb.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
-
27 d. əvvəl
Unibank biznes mobil bankçılıq üzrə ən yaxşı banklar siyahısındadır
-
1 saat əvvəl
İki ayda Azərbaycan banklarının xalis mənfəəti 210 mln. manata çatıb
- 1 saat əvvəl
- 1 saat əvvəl
-
2 saat əvvəl
Park Yasamal"da sərfəli qiymətlərlə mənzil satışı davam edir
- 2 saat əvvəl
- 2 saat əvvəl
-
3 saat əvvəl
"Xarici və yerli şirkətlər bürokratik əngəl olmadan məhsullarını fermerlərə təklif edə bilər"
-
4 saat əvvəl
Avtomobilin dəyərinin 70 faizinədək cərimənin hansı halda tətbiq olunacağına aydınlıq gətirilib
-
4 saat əvvəl
Azərbaycandan xaricə ötən il 3 milyard dollardan çox birbaşa investisiya yatırılıb
-
4 saat əvvəl
Azərbaycana ötən il Rusiyadan 1 milyard dollardan çox pul köçürülüb
- 4 saat əvvəl