Restoranlar bu fırıldağa əl atırlar
Azərbaycanda ətin qiyməti bahalaşdıqdan sonra restoranlar, xüsusilə türk restoranları fırıldağa əl atıblar.
“Marja” xəbər verir ki, restoranlardan tez-tez istifadə edən Məhəmmədəli Qəribli Facebook səhifəsində yazıb ki, bu fırıldağı fəqr etmək üçün diqqətlə fikir vermək lazımdır:
“Baxıb görürsən ki, yeməkləri 1 il əvvəl neçəyə satırdılarsa, indi də həmin qiymətə təklif edirlər. Halbuki, ərzaq və ətin qiymətinin bir dəfədən artıq artması hazırlanan yeməklərin qiymətinin bahslaşmasını labüd edir.
Fırıldaq bundadır ki, əvvəlki qiymətə yemək satanlar porsiyalarının çəkisini yarıya qədər azaldıblar. Belə nəticə hasil olur ki, siz əvvəlki pulu ödəməklə bir yox, yarı porsiya yemiş olursunuz. Çoxları bunu hiss etmədən "insaflı adamdı, qiyməti əvvəlki kimi saxlayıb" deməklə təkrarən həmin məkanda yemək yeməyə üstünlük verir. Əlaqədar qurumlar menyularda yeməklərin qiymətilə yanaşı, həm də çəkisinin yazılmasını təmin etməlidir ki, bizi aldatmasınlar”.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 11 saat əvvəl
-
13 saat əvvəl
Bakı Fond Birjası “2024-2026-cı illər üzrə Strateji İnkişaf Planı”nı təqdim etdi
- 14 saat əvvəl
-
14 saat əvvəl
SOCAR və “Qazprom”un prezidentləri qaz sahəsində əməkdaşlığı müzakirə edib
-
14 saat əvvəl
“Rox Motor” avtomobil brendi artıq rəsmi olaraq Azərbaycanda!
-
14 saat əvvəl
Sahəsi 2 hektar olan qum-çınqıl yatağı cəmi 14 min manata şirkətin istifadəsinə verildi
- 15 saat əvvəl
- 15 saat əvvəl
- 15 saat əvvəl
-
15 saat əvvəl
"Əlavə sərmayə qoyuruq ki, Avropa ölkələrini qaz təchizatı məsələsində dəstəkləyək"
-
15 saat əvvəl
bp şirkəti Dərinsulu Günəşli platformasında hasilatı müvəqqəti dayandırır
- 15 saat əvvəl