Qənd və şəkər tozu istehsalı 20 faizə yaxın azalıb
Əvvəlki ilin yanvar-aprel ayları ilə müqayisədə bu il tütün məmulatlarının istehsalında 49,0 faiz azalma, qida məhsullarının istehsalında 3,7 faiz, içki istehsalında isə 39,4 faiz artım müşahidə olunub.
Dövlət Statistika Komitəsindən bildirilib ki, pendir və kəsmik istehsalı 3,9 faiz, qaymaq və xama istehsalı 1,5 faiz, kolbasa məmulatlarının istehsalı 2,1 dəfə, marqarin istehsalı 14,7 faiz, duru bitki yağlarının istehsalı 13,2 faiz, cem və marmeladların istehsalı 2,9 faiz, alkoqolsuz içkilərin istehsalı 31,5 faiz, pivə istehsalı 33,7 faiz artıb, bununla yanaşı qənd və şəkər tozu istehsalı 19,7 faiz azalıb.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 5 gün sonra
- 1 d. əvvəl
- 6 d. əvvəl
- 11 d. əvvəl
- 15 d. əvvəl
-
33 d. əvvəl
Vergitutma bazasının aşınması ilə bağlı Çoxtərəfli Konvensiya təsdiqlənib
- 33 d. əvvəl
-
38 d. əvvəl
Azərbaycanda qara və əlvan metalların ixracına görə gömrük rüsumları artırılacaq
-
50 d. əvvəl
İZİA-nın Peşə Təhsil Mərkəzində ilk dəfə olaraq “Məzun günü” keçirilib
-
1 saat əvvəl
Bibiheybətdən Lökbatan dairəsinə qədər təmir işlərinə başlanıldı - MƏHDUDLAŞMA
-
1 saat əvvəl
Xalq Bank və "Baku City Residence" xüsusi kobrend Visa kartını təqdim ediblər
-
2 saat əvvəl
Karantin rejiminin müddəti uzadıldı - QURU SƏRHƏDLƏR ƏHALİ ÜÇÜN BAĞLI QALIR