Restoranlar bu fırıldağa əl atırlar
Azərbaycanda ətin qiyməti bahalaşdıqdan sonra restoranlar, xüsusilə türk restoranları fırıldağa əl atıblar.
“Marja” xəbər verir ki, restoranlardan tez-tez istifadə edən Məhəmmədəli Qəribli Facebook səhifəsində yazıb ki, bu fırıldağı fəqr etmək üçün diqqətlə fikir vermək lazımdır:
“Baxıb görürsən ki, yeməkləri 1 il əvvəl neçəyə satırdılarsa, indi də həmin qiymətə təklif edirlər. Halbuki, ərzaq və ətin qiymətinin bir dəfədən artıq artması hazırlanan yeməklərin qiymətinin bahslaşmasını labüd edir.
Fırıldaq bundadır ki, əvvəlki qiymətə yemək satanlar porsiyalarının çəkisini yarıya qədər azaldıblar. Belə nəticə hasil olur ki, siz əvvəlki pulu ödəməklə bir yox, yarı porsiya yemiş olursunuz. Çoxları bunu hiss etmədən "insaflı adamdı, qiyməti əvvəlki kimi saxlayıb" deməklə təkrarən həmin məkanda yemək yeməyə üstünlük verir. Əlaqədar qurumlar menyularda yeməklərin qiymətilə yanaşı, həm də çəkisinin yazılmasını təmin etməlidir ki, bizi aldatmasınlar”.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 1 həftə sonra
- 7 saat əvvəl
-
7 saat əvvəl
Türk İnvestisiya Fondunun təsis iclası keçirilib, Baş direktoru seçilib
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
-
2 gün əvvəl
Honda elektrik avtomobillərinə 65 milyard dollar sərmayə yatıracaq
-
2 gün əvvəl
Mərkəzi Bank: Kredit risklərinin səviyyəsində azalma müşahidə edilir
-
2 gün əvvəl
Xaricdə Təhsil Sərgisi keçiriləcək - 50-dən çox ən reytinqli universitet
-
2 gün əvvəl
Teplovozlardan biri Bakıya çatdırılıb - ADY lokomotiv parkını sağlamlaşdırır