Ən yuxarı statik reklam-3_3
Ən yuxarı (mobil)_30
Mobil manşet üstü reklam-3_21

“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb

iç səhifə xəbər başlığı altı (mobil)_31
“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb
iç səhifə xəbər şəkil altı-2 (mobil)_32

 “Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb.

 

“DAİR Hotellər və Restoranlar Assosiasiyası”nın  sədri Samir Dübəndi bildirib ki, içtimai təşkilat Azərbaycanda qastroturizmın inkişafına təkan vermək ideyasını prioritet hesab edir.

 

"Qastroturizmin inkişafı üçün ölkədə bütün tələb olunan imkanlar var. Bunlar həm Azərbaycanın zəngin mətbəxi, həm xalqın qonaqpərvərliyi və bu turizm növünün kompleks inkişafı üçün tələb edilən digər turizm ehtiyatlarıdır. Ölkədə turizmin inkişafını qastronomiyasız təsəvvür etmək mümkün deyil. Biz əminik ki, qastroturizm digər turizm növlərini yaxın gələcəkdə bir sıra göstəricilər üzrə qabaqlayacaq." - Samir Dübəndi 21 Avqust, 2018-ci il tarixində Boulevard Hotelində keçirilmiş Azərbaycan Aşpazlarının İlk Konqresində  çıxışında qeyd etmişdir.

27.08.2018 10:17

Müştərilərin xəbərləri

SON XƏBƏRLƏR

Mobil əsas səhifə 1-ci-2_24
Mobil əsas səhifə 3-cü - 2_26
Manşetin sağı-2_5
Əsas səhifədə 2-ci reklam_9
Əsas səhifədə 3-cü reklam_10

SON XƏBƏRLƏR