“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb
“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb.
“DAİR Hotellər və Restoranlar Assosiasiyası”nın sədri Samir Dübəndi bildirib ki, içtimai təşkilat Azərbaycanda qastroturizmın inkişafına təkan vermək ideyasını prioritet hesab edir.
"Qastroturizmin inkişafı üçün ölkədə bütün tələb olunan imkanlar var. Bunlar həm Azərbaycanın zəngin mətbəxi, həm xalqın qonaqpərvərliyi və bu turizm növünün kompleks inkişafı üçün tələb edilən digər turizm ehtiyatlarıdır. Ölkədə turizmin inkişafını qastronomiyasız təsəvvür etmək mümkün deyil. Biz əminik ki, qastroturizm digər turizm növlərini yaxın gələcəkdə bir sıra göstəricilər üzrə qabaqlayacaq." - Samir Dübəndi 21 Avqust, 2018-ci il tarixində Boulevard Hotelində keçirilmiş Azərbaycan Aşpazlarının İlk Konqresində çıxışında qeyd etmişdir.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
- 15 saat əvvəl
-
16 saat əvvəl
“Bakcell”in Baş İcraçı Direktoru Xankəndidə jurnalistlərlə görüşüb
- 18 saat əvvəl
-
19 saat əvvəl
Tanınmış şampunlar və qabyuyan məhsulların saxtası Keşlədə istehsal olunurmuş
-
19 saat əvvəl
Bakı Fransız Liseyinin ləğv olunması haqqında qərar qəbul edilib
-
22 saat əvvəl
Bakı-Ağstafa-Bakı marşrutu üzrə əlavə qatar reysləri təyin edilib
-
23 saat əvvəl
Azərbaycanda tikinti sahəsində agentliyin və ya komitənin yaradılması təklif olunur
- 23 saat əvvəl
- 23 saat əvvəl
-
23 saat əvvəl
Rabitəbank müştəriləri biznes hesablarını banka gəlmədən aça bilərlər!
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl